Після презентації Apple 2018, під час якої компанія представила флагманські смартфони iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xs R, аналітики компанії Mixpanel визначили рівень популярності всіх моделей смартфонів Apple. Як виявилося, користувачі обрали золоту середину між ціною і якістю смартфона. Звичайно ж, мова йде про iPhone 7. Він займає 17,34% від всього ринку активних смартфонів Apple. Погодьтеся, це дуже велика цифра, враховуючи, що кількість гаджетів на iOS досягла 1 млрд.

На другому місці опинилася модель iPhone 6s. ЇЇ частка становить 13,01%. Користувачі просто не купують такі версії, щоб купити самий топовий після його презентації. На третьому місці модель iPhone 7 Plus з часткою ринку 12,06%.

Далі йде iPhone X, частка якого становить 12%. Дивно, оскільки багато користувачів розраховували на значно скромніші цифри. До речі, iPhone X знято з продажу. Нагадаємо, під час презентації СЕО компанії Тім Кук заявив, що iPhone X став дуже успішним смартфоном компанії. "iPhone X перевершив наші очікування і ставав самим продаваним iPhone кожного тижня з моменту його старту в листопаді". При цьому вже на наступний день після презентації iPhone X став доступний для покупки на офіційному сайті Apple.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.