Випуск нового геймерського смартфона Razer Phone 2 - це факт, і залишилося тільки дочекатися. У мережі вже можна також знайти інформацію про потужність майбутньої новинки, а тепер можна оцінити зовнішність і дізнатися орієнтовну дату анонса. Варто відзначити, що на ринку ігрових смартфонів Razer поки що лідирує, і віпускает вже другу версію потужного девайса.

Отже, чергові інсайдери надали виданню Android Headlines дані про розміри і дизайні Razer Phone 2, на основі яких був створений рендер:


Як бачимо, зовнішність новинки практично не відрізняється від першої версії, що не дивно, так як розробники збиралися зосередиться на збільшенні продуктивності шляхом заміни платформи Qualcomm Snapdragon 835 на Snapdragon 845.

Іншими словами, всі зміни всередині телефону, а не зовні. Можна відзначити хіба що інше розташування фронтальної камери і більш широкі рамки навколо екрану — це зміна практично напевно зроблено для того, щоб зменшити кількість випадкових натискань і зосередитись лише на грі, оскільки мобільний геймінг поступово набирає обертів.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

Нагадаємо, що оригінальний геймерський смартфон Razer Phone був представлений 2 листопада 2017 року, тоді як друга версія за чутками вийде на ринок до кінця поточного року (можливо, 10 жовтня 2018 року, на що вказує дата на головному екрані фонового) під управлінням Android 8. І через пару тижнів отримає нову версію зеленого робота.

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.