На презентації у Театрі імені Стіва Джобса, компанія Apple представила дві нові флагманські моделі iPhone Xs і iPhone Xs Max. Пристрій успадковують безрамковий дизайн торішнього iPhone X. Між собою вони відрізняються розмірами і ціною. Обидві моделі представлені в трьох кольорах: Silver, Space Gray та Gold.

У 2017 році ціни на iPhone Х офіційно озвучили під час презентації Apple. Вартість базової версії флагманського смартфона становив 999 доларів.

Однак у багатьох країнах ціна виявилася набагато вище. Як зазначає видання Business Insider, найвища ціна на iPhone Х в Росії – 1390 доларів.

12 вересня 2018 року нові iPhone Xs і iPhone Xs будуть продаватися в США з позначки в $999 до $1099 відповідно (без урахування податків кожного штату).

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але через ввізне мито та специфіки оподаткування, у світі ціни на нові моделі iPhone будуть просто захмарними. Передає AIN.UA.

Ціни наведені для ряду країн з "першої" і "другої хвилі". У першу категорію входять регіони, в яких продажі iPhone стартують одночасно із США — 21 вересня. Всього в списку 30 держав. "Друга хвиля" налічує 29 країн, продажу там розпочнуться 28 вересня.

Але Україна так і не увійшла ні в одну хвилю, а офіційні ціни і дату початку продажів нових смартфонів поки не оголосили.

Як повідомлялося раніше, вартість Phone Xr буде починатися з 29 999 грн, iPhone Xs — від 39 999 грн, iPhone Xs Max — від 44 999 грн. За даними AIN.UA за топову версію iPhone Xs Max на 512 ГБ реселери можуть попросити 58 999 грн. Це ставить українські iPhone на першу сходинку за дорожнечею. Втім, у ряді країн офіційні ціни ще невідомі.

Старт продажів iPhone Xr, вартістю від $749, запланований на 26 жовтня в США, він буде доступний пізніше флагманських моделей. При перерахунку за курсом НБУ в Україні за ту ж базову версію доведеться віддати $1066.

Нагадаємо, компанія Lenovo оголосила про добровільне відкликання ноутбуків ThinkPad X1 Carbon. Мова йде про ноутбуки ThinkPad X1 Carbon п'ятого покоління, які виробили в період між груднем 2016 жовтень 2017 року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", південнокорейський гігант опублікував тизер, яким повідомив, що 11 жовтня він проведе презентацію. Само собою, мова йде тільки про нової моделі смартфонів лінійки Galaxy, який стане хедлайнером презентації.

Також Знай.uа" писав, у гонитві за дешевим iPhone можна залишитися і без смартфона, і без грошей.