Вони мріють про iPhone, днями переглядають ролики у YouTube і в курсі останніх планів Ілона Маска. У тому, що діти активно користуються гаджетами, немає нічого поганого, але батькам краще замислитися, що насправді потрібно купувати, а які речі – точно зайві.


Розумний годинник

Розумний годинник
Розумний годинник


Річ необхідна як для дитини, так і для вас – з його допомогою можна відстежити місце розташування, це турбота про безпеку. Більшість моделей також дозволяють здійснювати голосові дзвінки, тому дитина деякий час легко обійдеться без телефону.

Розумний годинник
Розумний годинник

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Смарт-годинник для дитини при бажанні можна купити і за 500-700 грн, але більш-менш гідні моделі стартують от 2000 грн.


3D-ручка

3D-ручка
3D-ручка


Найкращий подарунок для талановитих. Знайти їх дуже просто: у будь-якому магазині із канцтоварами. Коли-небудь, світ змінять дешеві 3D-принтери, які дозволяють створювати в домашніх умовах буквально все, що завгодно.

3D-ручка
3D-ручка

Але поки вони коштують дорого, а ось 3D-ручку можна купити за кілька тисяч гривень. Вона не тільки дозволить заліплювати тріснуті пластикові іграшки (багато хто думає, що 3D-ручки потрібні саме для цього), але і багато іншого.

3D-ручка
3D-ручка


Наприклад, створювати об'ємні фігури. Купити 3D-ручку можна от 2000 грн.


Розумна лампочка

Розумна лампочка
Розумна лампочка


Вони вмикаються та вимикаються за допомогою смартфону, перебуваючи будь-якій точці земної кулі, ви можете з їх допомогою вплинути на життя дитини. В налаштуваннях – планування в кімнаті дитини та освітлення за допомогою спеціального режиму.

Розумна лампочка
Розумна лампочка

Розумна лампочка буде сама запалюватися на світанку - спочатку тьмяно, потім все яскравіше і яскравіше, імітуючи класичний схід сонця, якого багато хто позбавлений сьогодні в умовах містобудування в мегаполісах. Ціни на них стартують від 1000 грн.


Інтерактивний глобус

Інтерактивний глобус
Інтерактивний глобус


Географію полюбляють не всі, адже зі звичними картами та атласами вона трохи нудна для дитини.

Інтерактивний глобус
Інтерактивний глобус

А от такий пристрій досить простий, зате цікавий. Коли дитина торкається якоїсь точки на поверхні, глобус починає "розмовляти", називаючи країни і розповідаючи інформацію про них, включаючи погодні умови, тварин і т.д.

Інтерактивний глобус
Інтерактивний глобус


Деякі моделі інтерактивних глобусів вміють підключатися до WiFi, тому їх бази даних регулярно оновлюються. Купити розумний глобус для вашої дитини можна від 1500 грн.


Дивіться: Діти і гаджети


Нагадаємо, Facebook почне перевіряти достовірність на фотографіях і відеороликах заради боротьби з фейками і пропагандою.
Як повідомляв Знай.ua, нова функція YouTube спростить життя батькам.
Також Знай.ua писав, вчені назвали найнебезпечніші моделі ноутбуків.