У купертинської компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали через проблеми з дисплеями.

Стало відомо, що новинки від Apple iPhone XS, iPhone XS Max почнуть продавати з 21 вересня, а "дешевий" iPhone XR з'явиться у продажу аж 26 жовтня, пишуть американські ЗМІ.

Інсайдери стверджують, що це пов'язано з технічними проблемами гаджета. Так, у телефоні виникли проблеми з екраном, а саме з розсіюванням підсвічування в зоні фірмового вирізу у верхній частині дисплея.

А от у дорощих iPhone такої проблеми немає, оскільки їх пікселі світяться самостійно і їм не потрібні додаткові світлодіоди.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Для того, щоб виправити недоліки Apple доведеться витратити час на перепрограмування дисплея, і замовити матриці необхідного розміру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на презентації у Театрі імені Стіва Джобса, компанія Apple представила дві нові флагманські моделі — iPhone Xs і iPhone Xs Max. Пристрої успадковують безрамковий дизайн торішнього iPhone X. Між собою вони відрізняються розмірами і ціною. Обидві моделі представлені в трьох кольорах: Silver, Space Gray і Gold.

У 2017 році ціни на iPhone Х офіційно озвучили під час презентації Apple. Вартість базової версії флагманського смартфона становила 999 доларів.

Однак у багатьох країнах ціна виявилася набагато вище. Як зазначає видання Business Insider, найвища ціна на iPhone Х в РФ – 1390 доларів.

Варто нагадати, що не секрет, що Apple представила нові iPhone 12 вересня. Крім цін, користувачі хотіли дізнатися, у скільки обійдеться ремонт новинок. Як виявилося, подібні цифри змусять вас берегти смартфон як себе.

Отримати цю інформацію дозволяє сторінка “Ремонт та обслуговування iPhone” на сайті Apple. Відразу обмовимося, що поки є інформація тільки по старішим моделям iPhone Xs Xs і Max, а молодша Xr поки відсутня. До речі, бюджетник стане доступним пізніше за інші моделі.

Нагадаємо, експерти назвали найпопулярніший iPhone в світі.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi розкрила всі козирі Pocophone F1.

Знай.uа писав, Xiaomi представила бюджетний клон iPhone XS Max.