Південнокорейська корпорація Samsung , як і раніше, займає перше місце в світі з виробництва смартфонів. І хоча ці показники досить спірні, компанія поступово втрачає свої позиції через китайських виробників смартфонів, таких як Meizu і Xiaomi.

Якщо раніше виробники з Китаю створювали лише недорогі мобільні пристрої, то в 2017 – 2018 роках все змінилося, тому що їх продукція топового рівня в переважній більшості випадків перевершує таку ж у гаджета від відомих торгових марок, а ціна при цьому істотно нижче, ніж у Samsung. Дійшло до того, що Samsung Galaxy S10 остаточно зганьбив виробника з-за деяких чуток в мережі.

Нинішні флагмани GalaxyS9 і Galaxy Note 9 виглядають вкрай нецікаво на тлі своїх конкурентів від Oppo, Xiaomi, Vivo та інших брендів. Це відбувається просто тому, що нікого вже не здивуєш подвійною камерою і тьмяним чорним кольором на задній панелі. Зараз саме той момент, коли Samsung повинна взятися за розум і почати впроваджувати нові телефони новітні технології, поки ще не стало надто пізно. І все ж, компанія вирішила піти іншим шляхом, який набагато простіше і дешевше для виробника.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляють профільні джерела, Samsung Galaxy S10 скопіює забарвлення смартфона Huawei P20 Pro, яка представляє з себе градієнт (поєднання) двох колірних рішень. Таким чином південнокорейська корпорація зможе зробити свій новий флагман більш цікавим і, що найголовніше, незвичайним, адже до цього всі її телефони випускалися тільки в одному кольорі.

Втім, подібний вчинок можна розглядати тільки як ганьба Samsung, яка ще кілька років тому сміялася над тим, що одного разу Huawei змістить її на друге місце за кількістю проданих мобільних пристроїв. А ось зараз компанії не до жартів, тому що це дійсно може статися.

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.