14 вересня відбувся реліз оновлення під назвою KB4457128, яке вже доступне для завантаження і установки всім користувачам. Однак, не варто поспішати з установкою нового оновлення. Варто переконатися, що воно не зашкодять вашими даними і комп'ютера в цілому. Після інсталяції цього програмного забезпечення потім воно знову починає відображатися в центрі оновлень Windows 10, і якщо не вжити заходів сучасно, то воно буде встановлено знову.

Багато користувачів, у яких апдейт KB4457128 встановився два рази, зіткнулися з тим, що комп'ютер просто перестав включатися. Тепер же їх інформація може бути стерта. До речі, без флешки з новою ОС запустити пк не вийде. Сталося це з-за того, що відмовила система обслуговування Servicing Stack Update (SSU). При запуску з'являється повідомленнями зі словами “Помилка. Не вдалося встановити SSU перед LCU. Вимкніть комп'ютер і включіть”. Само собою, ця порада є абсолютно марним.

І хоча Microsoft, безсумнівно, вже знає про цю помилку, витраченого часу та нервів користувачів вже не повернути. Саме тому ми настійно радимо робити резервну копію даних, або ж передавати всю особисту інформацію на зовнішній накопичувач, щоб поломка ПК не принесла вам неприємний сюрприз.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.