Компанія Razer, випускає ноутбуки, клавіатури та інше обладнання для професійних геймерів, має намір випустити друге покоління свого ігрового смартфона. До речі, мобільний геймінг набирає обертів, і лідери на ринку смартфонів вже випускають потужні телефони, за допомогою яких можна професійно зайнятися мобільним кіберспорту.

Судячи з розісланих запрошень, презентація Razer Phone 2 відбудеться 10 жовтня. До речі, в порівнянні з попередньою моделлю, зовнішній вигляд особливо не зміниться. Всі відмінності будуть всередині.

Очікується, що компанія виправить слабкі сторони, знайдені в першому поколінні Razer Phone. Найбільш помітними з них вважаються низька якість зйомки камери і дисплей, на якому неможливо щось розгледіти на сонці. Сподіваємося, що компанія збільшить контрастність дисплея, а також поліпшить модуль камери, щоб якість відповідала стандартам за мірками 2018 року.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

У цілому Razer Phone був досить хорошим смартфоном. Він оснащувався 5,7 дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, процесором Snapdragon 845, пам'яттю об'ємом 512 ГБ і акумулятором на 4000 мач. Компанії важливо очистити склади, тому ціна першого Razer Phone знизилася з 699 до 300 доларів. Само собою, всі бажаючі встигнуть купити новинку за приємною ціною.

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.