iOS 12 вийшла 17 вересня, і тепер кожен власник девайсів від Apple може оновити операційну на своїх гаджетах. Про всі цікаві зміни розповів TJ.

1. Підвищена продуктивність. Основна увага приділяється прискоренню роботи системи під навантаженням і під час відкриття завдань. До речі, анімація стала більш приємною, оскільки була покращена її плавність.

2. Оновлення ARKit. У ARKit 2 розробники зможуть створювати єдині простору доповненої реальності і постійні об'єкти з прив'язкою до конкретних місць, а також розпізнавати об'єкти реального світу.

3. Оновлення Siri: Shortcuts і розумні дії. Тепер Siri стала ще розумніші, і пропонує дії, засновані на поведінку користувача та контексті подій.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

4. Поліпшені повідомлення. Тепер повідомлення групуються по програмам і темам: кілька повідомлень від однієї програми об'єднуються в ланцюжок, яку потрібно розгортати тапом. Це не тільки звільняє простір на телефоні, але і дозволяє швидко побачити попередження.

5. “Екранне час” і покращений режим “не турбувати”. У нових версіях Android і iOS з'явилася детальна статистика та управління часом використання смартфонами і планшетами, щоб власники менше користувалися пристроями. Тепер кожен побачить, скільки часу витрачає на соцмережі і гри.

6. Покращена робота з фото. Оновився портретний режим: камера навчилася генерувати маску обличчя, щоб виділити людей для кращої обробки обличчя і волосся. Візуально змінився і додаток “Фото”.

7. Покращена безпека. Нова iOS може працювати з паролями з сторонніх додатків. Наприклад, Safari може використовувати код підтвердження операції з SMS або push-повідомлення. Користувачеві необхідно схвалити його в пропозиціях автопідстановки. Тепер же зламати гаджет набагато складніше.

8. Memoji і поліпшення iMessage. В камері iMessage з'явилися прикраси: стікери, фігури, Animoji і Memoji, також на зображення можна додавати стікери iMessage.

9. Оновлення додатків. “Новини” на iPad отримали бічну панель для скролінгу, як це зроблено в “Пошта”, для ще більшого комфорту.

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинської компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.