Багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала на днях. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Про це стало відомо з джерела Sonny Dickson, яке вже давно анонсує інсайдерську інформацію про Apple.

новинка

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що килимок для бездротової зарядки AirPower не вийде найближчим часом через безліч проблем в його роботі. Крім того, якщо проблема не буде вирішена в найближчий час, то Apple може відмовитися від початкової ідеї та випустити зовсім інший продукт під тією ж назвою.

користувач

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як додало джерело, з AirPower виникли відразу три окремих проблеми. По-перше, спочатку виявилося, що пристрій перегрівається - чутки про це ходили вже давно.

Висока температура килимка під час роботи впливала на швидкість зарядки пристроїв на ньому, а також приводила до перевантаження внутрішнього чіпа, який керував процесом.

По-друге, стало відомо про те, що некоректно працювало комунікаційне ПО AirPower - килимок не передавав актуальні дані про активацію зарядки і рівнях енергії пристроїв.

користувач

Остання складність, яка виникла це сама ідея AirPower як килимка, на якому можна заряджати відразу три пристрої одночасно. Як відзначили в Sonny Dickson, цього не пропонувала жодна інша компанія. Мабуть, не просто так.

Apple вирішила зробити так, щоб пристрої можна було класти на будь-яку частину килимка і вони все одно заряджалися. Для цього інженери використовували від 21 до 24 індукційних котушок різних розмірів, розташованих впритул один до одного на всій площі AirPower.

користувач

Але на цьому все не припинилося, адже через щільного компонування між котушками з'явилися перешкоди, а їх ефективність знизилася. Компонування також могла стати причиною виділення надлишкового тепла. Згідно з повідомленням джерела, ізоляція котушок є особливо складне завдання для інженерів.

Поки що немає інформації про те, що компанія збирається робити далі з цим проектом. Однак журналіст Джон Грубер передбачає, що Apple могла або почати роботу над ним з нуля, або закинути проект.

техніка

За словами Грубера, компанія може використовувати назву AirPower для якогось іншого пристрою з бездротовою зарядкою, але вже з іншою концепцією. Журналіст вважає, що очікувати появи AirPower в тому чи іншому вигляді не варто раніше весни 2019 року.

Варто згадати про те, що килимок AirPower анонсували в вересні 2017 року разом з iPhone X і Apple Watch Series 3. Apple пообіцяла, що він стане доступний «в 2018 році». Але вже в червні 2018 року агентство Bloomberg повідомляло, що компанія зіткнулася з труднощами і проект пересунули на осінь.

телефон

Крім того, під час вересневої презентації про килимок жодного разу не згадали зі сцени, а з сайту Apple зникли згадки про нього. Також компанія не анонсувала нові AirPods, футляр яких повинен був отримати можливість бездротової зарядки.

Нагадаємо, перейшовши за посиланням на веб-сторінку, яка містить певний фрагмент коду, що iOS-пристрої, а також Mac і Apple Watch виснуть і перезавантажуються. Подібні помилки не раз були виявлені в операційці від Apple, але в цей раз код може знищити і роботу розумних годинників.

Як повідомляв Znaj.ua, компанія Razer, випускає ноутбуки, клавіатури та інше обладнання для професійних геймерів, має намір випустити друге покоління свого ігрового смартфона.

Також Znaj.ua писав про те, що південнокорейська корпорація Samsung , як і раніше, займає перше місце в світі з виробництва смартфонів.