На космічному кораблі, який відправиться до МКС, місце одного з членів екіпажу займе їжа. А під час повернення на Землю на цьому місці полетить космонавт з Об'єднаних Арабських Еміратів.

Російський космонавт Олексій Овчінін розповів, що місце третього члена екіпажу корабля "Союз МС-10", який відправиться до МКС, займе не людина. Про це повідомляють російські ЗМІ.

На місці космонавта буде летіти вантажний контейнер, забитий продуктами харчування.

"У третьому кріслі буде встановлять вантажний контейнер, який буде завантажений продуктами харчування", - розповів Овчінін журналістам.

Оскільки, за словами космонавта, в "Союзі" встановлено три посадочних місця для членів екіпажу, то під час повернення на Землю з на одному з них буде перебувати фахівець з ОАЕ, якого на станцію доставить "Союз МС-12".

Сам Олексій Овчінін разом зі своїм колегою, астронавтом NASA Ніком Хейгом відправиться до МКС на кораблі "Союз МС-10" 11 жовтня. На орбіті вони проведуть 187 діб.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, 88-річний астронавт Базз Олдрін, який 21 липня далекого 1969 року ступив на поверхню Місяця, вважає, що Місяць може стати перевалочним пунктом перед численними подорожами на Марс.

Базз Олдрін впевнений, що до 2040 року люди повинні освоїти польоти на Марс і заселити планету. У 2015 році він випустив книгу "Ласкаво просимо на Марс: створення будинку на Червоній планеті".

Того ж року він виступив перед членами Сенату США, розповівши їм про свої ідеї, і створив космічний інститут Aldrin в університеті Флориди. Він займається вивченням способів виживання людей на Марсі.

Нагадаємо, на відео потрапив НЛО, який пролетів на величезній швидкості повз МКС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські космонавти виявили у своєму сегменті МКС витік повітря і звинуватили у появі мікротріщини америкаців.

Також "Знай.ua" астронавт NASA показав дивовижні знімки Чорного моря