У суботу, 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Нововведення в системі фільтрації контенту в Steam сприяли виходу проекту і дозволу від Valve. Так, віднедавна користувачі стали самі визначати, чи готові вони бачити гру з відвертим контентом. За замовчуванням ж гра прихована.

Розробники Dharker Studio розповіли, що були змушені обмежити продажі гри в 28 країнах для того, щоб "виконати закон". У перелік країн входить Росія, Україна, Білорусь, Німеччина, Японія, Китай, Австралія і навіть Південна Корея.

У студії кажуть, що обмеження за віком недостатньо, вихід гри у всіх країнах може призвести до лавини штрафів. Однак гра дозволена до поширення в спеціалізованому магазині Nutaku.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"ці обмеження накладаються з-за того, що на постері першої дорослої гри в Steam зображена дитина. Гра отримала широке висвітлення в пресі всього світу. Особливо в Німеччині", - пояснили в студії.

При цьому розробники повідомили, що версія з цензурою "видалить понад 90% контенту", однак такі плани по випуску у студії є. Однак таке рішення зовсім не означає, що гра з'явиться в країнах, де заборонена зараз. При цьому інші ігри також можуть отримати такі патчі.

Negligee: Love Stories розповідає про чотирьох дівчат Карен, Шарлотті, Софі і Жасмин і включає "чоловічі та жіночі взаємини, діалоги на сексуальну тематику, сексуальне взаємодія і наготу".

Раніше CD Projekt Red привезла на E3 2018 майже годинну демонстрацію своєї гри Cyberpunk 2077. І всі присутні на показі могли переконатися, що при створенні персонажа він з'являється на екрані повністю оголеним. Голі тіла будуть зустрічатися і далі.

Нагадаємо, автори Cyberpunk 2077 пояснили, чому в грі купа оголення. Гра порадує повною відсутністю цензури.

Як повідомляв "Знай. ua", Comic Con Ukraine готується дивувати: улюблені герої, квести, лабіринти і зіркові гості.

"Знай. ua" писав, що Xiaomi прикрасила Mi 6X під культове аніме.