Компанія Samsung має намір реорганізувати всю свою лінійку смартфонів початкового рівня, і трохи поліпшити їх характеристики, щоб девайси отримали середні характеристики.

В результат цих змін виробник повністю відмовиться від серії смартфонів Galaxy J, яка в ієрархії компанії займає нижній середній сегмент. Ця лінійка буде об'єднана з серією Galaxy A, що включає пристрої більш високого класу.

Тепер же компанія не бачить причин продавати ультрабюджетные смартфони, які раніше продавалися на індійському ринку, оскільки конкуренти захопили лідерство в бюджетному сегменті.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Ще однією зміною в модельному ряду смартфонів Samsung стане відмова від бренду Galaxy On на користь нової лінійки продуктів Galaxy M. Хоча серія Galaxy On з'явилася зовсім недавно, і вона складалася з перейменованих пристроїв Galaxy J. Компанія запевняє, що злиття модельних рядів полегшить вибір серед смартфонів Samsung.

Після всіх цих змін модельний ряд смартфонів Samsung буде виглядати наступним чином:
Galaxy M – початковий рівень;
Galaxy A – середній рівень;
Galaxy S і Galaxy Note – флагманські пристрої.

Проте раніше циркулювали чутки, що Samsung може об'єднати лінійки Galaxy S і Galaxy Note в єдину флагманську серію. І все ж, компанія спростувала ці чутки, сказавши, що ці смартфони занадто різні, щоб об'єднувати їх в один девайс.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.