Раніше ми писали про те, що мешканка США, яка придбала один з Galaxy Note 9 переконалася в небезпеці девайса. Як виявилося, телефон мимоволі загорівся, а попередньо дуже сильно нагрівся.

Стало відомо, що зарубіжне видання New York Post повідомило про те, що продажі Samsung Galaxy Note 9 по всьому світу можуть заборонити, а станеться це через поданого мешканкою США цивільного позову в суд Лонг-Айленда. Саме вона постраждала від того, що її дорогий телефон, куплений за кілька днів до небезпечного інциденту, загорівся. До речі, нагадаємо, що новинка обійдеться вам в 1000 доларів, що ніяк не вкладається в голові, що він може просто вбити. Коли вона їхала на швидкісному ліфті, її телефон сильно нагрівся, тому вона вирішила відключити екран (заблокувати) і покласти в сумочку.

Тим не менш, вже через кілька десятків секунд, мобільний пристрій загорівся. З сумки миттєво повалив чорний дим, а ще від Galaxy Note 9 почали доноситися свистячі звуки плавкого вмісту. Свист з'являється після загоряння акумулятора, який супроводжується їдким димом і величезним полум'ям. Якби ліфт не відкрився вже через кілька поверхів, американця могла б втратити життя, бо вона просто задихнулася б від продуктів горіння. На щастя, двері відкрилися вчасно, чоловік біля ліфту миттєво зреагував і викинув сумку у відро з водою, що знаходилося неподалік.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.