Смартфони південнокорейського бренду Samsung після виходу нового модельного ряду iPhone XS, в ряді магазинів подешевшали топові смартфони. Це великий плюс для потенційних покупців, які не проти заощадити на покупках гаджетів. Наприклад, смартфони Samsung Galaxy S8 і Xiaomi Redmi 6 подешевшали майже наполовину.

Якщо на момент старту продажів Samsung Galaxy S8 коштував близько 22 тисяч гривень, то зараз у багатьох інтернет-магазинах ціна флагмана 2017 року впала нижче 12 тисяч гривень. За таку суму покупець зараз може отримати цілком непоганий флагман: 8-ядерний процесор Samsung Exynos 8895 (2,35 ГГц), 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 флеш-пам'яті, 5,8-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2960 х 1440 пікселів. Причому пристрій навіть за мірками 2018 року все ще залишається потужним і з актуальною версією Android. І хоча ціна в 24 тисячі занадто велика як для такого смартфона, знижка в 50 відсотків цілком собі приємна новина.

За зниженою ціною мобільний пристрій продають приблизно десяток інтернет-магазинів, причому у покупця є можливість вибору будь-якого забарвлення. Причому такі зміни в ціні торкнулися не тільки Samsung, але і інші компанії, яким нема чого показати публіці, щоб затьмарити нові iPhone.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Популярний смартфон середньоцінового сегмента Xiaomi Redmi 6 теж подешевшав з 5100 гривень до 3300 гривень. За такі гроші покупцеві дістанеться відмінний смартфон середнього продуктивного рівня: 8-ядерний процесор (2,0 ГГц), 3 ГБ оперативної і 32 ГБ флеш-пам'яті, Android 8.1 Oreo на борту і 5,5-дюймовий IPS екран формату 18:9. За модель з 4/64 ГБ доведеться доплатити ще 600 грн.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.