Соцмережа Twitter дасть можливість блогерам повернутися до старого порядку відображення твітів — від нових до старих. Завдяки цьому кожен зможе вибрати ту подачу твітів, яка зручна саме йому.

Оновлення буде доступно для всіх користувачів в найближчі тижні, повідомляється в офіційному блозі Twitter.

За словами розробників, вони "почули відгуки від користувачів". І хоча стрічка новин була не в хронологічному порядку вже тривалий час, керівники соцмережі почули прохання користувачів. У найближчі тижні почнеться тестування можливості перемикатися між цими режимами. Але можливість відключити алгоритми, які відповідають за показ суб'єктивно "кращих" записів, доступна вже зараз. Однак, соцмережі потрібно звертати увагу і на інші речі, які відбуваються між користувачами. Варто відзначити величезну кількість ботів і фейкових сторінок, які можуть обманом дістати гроші інших користувачів.

"Ми вже побачили, що люди, які використовують цю нову функцію, частіше роблять записи і ретвіти, створюючи більше живих коментарів і розмов, що відмінно підходить для всіх", - зізналися розробники.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Це не перший раз, коли розробники допомагають користувачам створити ідеальне середовище для спілкування. Раніше Twitter вирішив подбати про фейкові сторінки і ботів, видаляючи по 100 тисяч підозрілих сторінок в день.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.