Нові iPhone Xs, Xs Max і Xr були презентовані компанією Apple 12 вересня. Один з перших iPhone Xs Max дістався відеоблогер Wylsacom, який відразу ж виклав ролик з розпакуванням нового смартфона. Варто відзначити, що блогер отримав новинку раніше запланованого часу.

Попередні замовлення на нове покоління iPhone стартували через два дні після прем'єри 12 вересня, а вже 21 вересня перша партія смартфонів відправиться до своїх власників. Варто зазначити, що першу партію розібрали досить швидко, а iPhone XR взагалі відчуває затримки у виробництві.

Поки всі шанувальники Apple завмерли в очікуванні оглядів на нові продукти компанії, відеоблогери не тільки вже отримали свої смартфони, але і зняли відео його розпакування.В руки Валентина потрапив iPhone Xs і iPhone Xs Max у золотому кольорі. Розпакування нових смартфонів він зняв на відео, в якому детально все описав. У Cult of Mac відзначили, що опубліковане відео демонструє широкі можливості дисплея iPhone Xs Max, розмір якого становить значні 6,5 дюймів. Блогер показав всі переваги новинки, і характеристики вражають.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

iPhone Xs Max вийде в трьох кольорах – “сірий космос”, золотом і білому. Ціна нового смартфона в Україні поки не відома, хоча в США стартує з позначки в 1 000 доларів за версію з 64 Гб пам'яті. Максимальна ж вартість Xs Max – 1 500 доларів. Пам'ять такої моделі складе 512 Гб. Швидше за все, одні з перших смартфонів будуть продаватися реселлерами по 50 тисяч гривень.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.