Головний пошуковик Google створює першокласне програмне забезпечення, яким потім вона дозволяє користуватися всім бажаючим абсолютно безкоштовно, однак, за деякі приємні функції, будь то видалення реклами, доведеться платити символічну ціну в кілька доларів. Однак, досить часто її керівництво робить помилки, результатом яких стає створення різних сервісів, в яких немає ніякого майбутнього. 19 вересня 2018 року, “пошуковий гігант” закрив черговий популярний сервіс, пославшись на те, що в ньому більше немає необхідності.

Кілька років тому Google випустила додаток під назвою YouTube Gaming, яке являло собою відгалуження відеохостингу спеціально для любителів грати в комп'ютерні та інші ігри. Подібний сервіс існує як конкурентний проект під назвою Twitch, який став культовим сервісом для стрімінг відеоігор, під виглядом їх проходження і летсплея в цілому. Однак, через нову політику сервісу від цього відгалуження довелося відмовитися. За словами співробітників компанії, подібний крок пов'язаний з тим, що відтепер бренд YouTube буде одним цілим, тобто розмінюватися на різні додатки і ресурси він більше не буде. Тепер же такі глобальні функції, які змінюють принцип роботи програми будуть тільки всередині самого сервісу.

Також компанія більше не потребує сторонніх сервісах, адже простіше впровадити нові функції в існуючі мобільні додатки, ніж створювати окреме нове.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.