Раніше ходили чутки про те, що Apple може відмовитися від роз'єму Lightning в нових планшетах iPad Pro. Швидше за все, новинку оснастять USB-C-роз'ємом, у зв'язку з новими стандартами.

Після виходу операційної системи iOS 12.1, розробники виявили деякі зміни в майбутніх пристроях. Так, симулятор підтримує 4G-дисплей на відміну від інших iOS-апаратів.

Зазначається, що передача зображення в якості 4K з допомогою Lightning - перехідника HDMI неможлива. Експерти вважають, що в Apple готують ексклюзивне рішення для майбутнього покоління планшетів iPad Pro. Цілком можливо, що компанії хочуть заощадити на виробництві своїх кабелів зарядки Lightning, і переведуть всі свої майбутні пристрою на інший зарядний пристрій.

До того ж, це дозволить помітно прискорити заряджання девайсів, оскільки деякі виробники збільшують потужність за рахунок гнучкості USB-C роз'ємів. Apple поки не представила більш потужні зарядки для своїх девайсів. Цілком можливо, цього досягти просто неможливо в разі Lightning.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Apple все ще не представила нові планшети, однак аналітики прогнозують дату другого заходу від яблучної корпорації, яка буде зроблена вже восени цього року.

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.