Експерти розповіли про роботу Apple iPhone 5s на операційній системі iOS 12, яка була презентувала майже відразу після виходу нових смартфонів від американської компанії. На диво, навіть культовий iPhone 5S, перевірений часом смартфон працює цілком собі непогано.

Базова версія iOS 12 була розроблена спеціально для iPhone XS, маючи відповідний інтерфейс, обходить панель на передній частині пристрою, на якій розмістилися камера, сканер особи, і розмовний динамік. Для більш старих моделей Apple випустила адаптовану варіацію, повністю повторює функціонал ОС, але має трохи інший інтерфейс. Таким чином операційки трохи відрізняються один від одного, в залежності від функціоналу і можливостей смартфона.

Перед установкою iOS 12 експерти рекомендують повністю очистити внутрішню пам'ять iPhone, так як операційна система займає досить багато місця. Обов'язково варто зробити резервну копію, щоб нова операційка не стерла всі ваші дані у разі помилки при оновленні. Це допоможе не тільки зберегти ваші дані, але і заощадить дорогоцінний час. Головною відмінністю ОС від версії 11.4.1 стала повна адаптивність, що прискорює пристрій в кілька разів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.