Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлені до випуску бездротові навушники від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушникам від Apple або Xiaomi.

Модель під назвою Huawei Freebuds 2 Pro досить сильно схожа на бездротові навушники AirPod від компанії Apple. Але в них є одна родзинка. Справа в тому, що зарядний футляр для навушників сам може заряджатися бездротовим способом, в тому числі і від смартфона. З першого погляду, ідея може здатися даремною. Проте, потенціал у них величезний. Така можливість підзарядки навушників очікується в флагманських смартфонів Mate 20. Крім того, футляр можна заряджати по USB Type-C. Навушники підтримують Bluetooth 5.0, час автономної роботи від однієї підзарядки становить 15 годин.

Підтримується робота з голосовим помічником Google Assistant. Вага становить 4,1 грама, так що у вухах ви навіть не відчуєте різниці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Офіційний анонс навушників Freebuds 2 Pro очікується одночасно зі смартфонами Huawei Mate 20 на заході 16 жовтня 20018 року. Ціна поки під секретом.

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.