Експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS. Статистика була заснована на офіційних даних про середньостатистичну заробітну плату громадян в країнах світу і на цінах на "яблучні" гаджети.

За основу взята статистика країни, доходи громадян і статистика обліку робочого часу. Виявилося, для того щоб заробити на бажаний iPhone XS найменше доведеться працювати швейцарцям. Жителям Швейцарії ходити на роботу треба буде всього лише 5 днів і на 6-й день вже заробіток дозволить здійснити мрію про покупку iPhone. Найдовше доведеться працювати філіппінцям на бажаний апарат. Час роботи складе 156 робочих днів для забезпечення заробітку на iPhone XS.

Далі вибірково наведені статистика інших країн: Люксембург - неповних 7 днів, Норвегія і Данія трохи більше 7 днів, в Арабські Емірати і Сединенные штати - на 7,6 та 8,4 дня. В Пакистані та Казахстані показники - 88 та 86 днів відповідно.

Що стосується України, то для покупки гаджета потрібно працювати 136 повних робочих днів, що складе 5 місяців життя. Тобто майже півроку треба працювати українцям, щоб обзавестися новою моделлю iPhone. Чи це допустимо? Чи будуть добре продаватися дані моделі iPhone в Україні? Покаже час і статистика. А зараз усі до магазину за iphone XS.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, що дана інформація актуальна в тому випадку, якщо більше не потрібно витрачати гроші на інші потреби.

Нагадаємо, що "Знай.иа" писав раніше: Apple кусає лікті: навушники Huawei отримають бездротову зарядку. Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei.

"Знай.иа" Терпець урвався: Європа дала Facebook останній шанс. Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.