Як і у випадку з парою смартфонів Mi5x/Mi A1, після випуску моделі Mi6x, компанія Xiaomi анонсувала версію без оболонки MIUI, згідно з програмою співпраці Android One. Тепер же смартфон отримає голий Android, який здатний працювати на слабких ультрабюджетних девайсах.

Xiaomi Mi A2 поставляється в стандартній, мінімалістичною упаковці, яка підкреслює приналежність до програми Android One. В комплекті кабель Type-C, зарядний пристрій з підтримкою Quick Charge, яка дозволить зарядити телефон менше ніж за годину, скріпка для лотка SIM-карти, перехідник з Type-C на mini-jack 3,5 для любителів звичайних навушників, і силіконовий чохол чорного кольору. З синьої, червоної і золотої моделями поставляється прозорий чохол для підкреслення їх кольору.

Важко сказати щось нове про зовнішньому вигляді Mi A2 після знайомства з Mi6x — адже це ідентичні пристрої. У будь-якому випадку, телефон виглядає досить симпатично. Тонкі рамки дозволяють йому виглядати дорожче своєї реальної вартості.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Екран отримав такі характеристики: матриця IPS з діагоналлю 5,99 дюйма, дозвіл 2160х1080 точок. За вимірами ми отримали майже ті ж цифри, що і у випадку з Mi6x.

Не варто чекати нічого революційного від цього девайса: всередині восьмиядерний Qualcomm Snapdragon 660 з максимальною частотою 2,2 ГГц і графічний прискорювач Adreno 512. Тестовий смартфон був оснащений 4 ГБ оперативної пам'яті, на вибір є також 6 ГБ.

Варіантів з постійною пам'яттю три: 32, 64 і 128 ГБ. Можливості розширити пам'ять немає, так що підбирайте потрібний обсяг при покупці уважно.

У порівнянні ж з Mi A1 відмінності в швидкості роботи помітні неозброєним оком, навіть у звичайних завданнях. Це стосується і ігор, в яких 660-ї і Adreno 512 показують себе краще. Але, на жаль, без троттлінга в важких завданнях не обходиться.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.