Глава SpaceX Ілон Маск пообіцяв провести VR-трансляцію місячної місії, яка відбудеться в 2023 році. Варто відзначити, що мова йде про перший туристичний політ навколо Місяця.

Планується, що всю місячну місію глядачі можуть побачити в прямому VR-ефірі. Однак трансляція буде запізнюватися на кілька секунд з-за величезної відстані, що розділяє Землю і Місяць. Однак факт в тому, що ми побачимо, як відомий турист буде себе почувати в космосі не може не радувати. Інші подробиці про проведення трансляції поки не розкриваються. Маск не тільки відомий вчений, але і популіст, тому вміє зацікавити публіку новими ідеями, яке людство ще не втілило в реальність. Крім космічного туризму, Маск багато говорить про колонізації Марса, відзначаючи, що саме його компанія SpaceX буде першою, хто відправить людину на Марс.

Раніше аерокосмічна компанія Ілона Маска SpaceX підписала контракт з першим космічним туристом, який відправиться навколо Місяця на ракеті Big Falcon (BFR). Ним став японський мільярдер Юсаку Маэдзава, який є шановним дизайнером в Японії.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До цього Ілон Маск і кілька топ-менеджерів SpaceX провели зустріч з 60 геологами, астробиологами і космічними інженерами, на якій обговорили плани колонізації Марса. В ході зустрічі представники SpaceX обговорили з дослідниками плюси і мінуси своєї ідеї. Зокрема, мова йшла про будову і можливості важкої ракети BFR, а також про розробку технологій життєзабезпечення, необхідних для будівництва колонії на Червоній планеті. Про радіацію, яка може знищити людину під час тривалого польоту на Марс мови не йшло. Немає сумнівів, що Мас щось вже придумав на цей рахунок.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.