Автоматичні оновлення системи – одна з багатьох нових функцій в iOS 12. Користувачі не розуміють, навіщо це зробила компанія. Швидше за все для того, щоб якомога більше пристроїв оновилося до нових iOS, які більш захищені й оптимізовані навіть для застарілих девайсів, таких як iPhone 5S. Коли вона включена, пристрій автоматично оновлюється до останньої версії операційної системи. У цій інструкції ми розповімо, як відключити цю опцію. Варто зазначити, що функція включена за замовчуванням, тобто її потрібно ще відключати.

Коли справа доходить до оновлення, краще самому контролювати цей процес. Варто відзначити, що система здатна оновитися сама, причому в найбільш невдалий момент.

До iOS 12 у Apple була функція проміжного автоматичного оновлення. Користувачі отримували повідомлення про те, чи хочуть вони оновити iPhone або iPad вночі. Якщо відповідь була позитивною, пристрій автоматично оновлювалося, коли власник спав. У iOS 12 Apple прибрала таку можливість, так що вас навіть не запитають при новій версії прошивки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як відключити автоматичне оновлення системи iOS 12:
Відкрийте програму "Налаштування".
Перейдіть в розділ “Основні” → “Оновлення ПЗ”.
Виберіть пункт “Оновлення” та встановіть тумблер в неактивний стан.
Таким же чином можна активувати автоматичні оновлення. В такому випадку, щоб пристрій сам оновилося, він повинен бути підключений до мережі Wi-Fi і до джерела живлення. Варто зробити резервну копію системи, щоб не втратити свої файли та фото при невдалому оновленні.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.