На другу половину липня припав анонс смартфона Huawei Nova 3i, який став першим мобільним пристроєм на восьмиядерному чіпі Kirin 710, який є наступником Kirin 659. Це головний конкурент Snapdragon, який здатний зробити смартфон максимально потужним. На момент релізу користувачі могли вибрати одну з двох версій: 4/128 Гб і 6/64 Гб.

Тепер компанія представила топову версію смартфона, що має 6 Гб оперативки і флеш-накопичувачем на 128 Гб спеціально для тих, хто любить багато знімати, або ж багато працює з документами. Крім того, колірна палітра корпусів поповнилася червоним кольором, щоб виділяти смартфон з натовпу. Поставлятися старша версія Huawei Nova 3i буде з передвстановленою ОС Android 8.1 Oreo на борту. Однак, “голим” Android не буде - новинка отримає фірмову оболонку компанії EMUI 8.1.

Нагадаємо, що цей апарат має 6,3-дюймовий екран з роздільною здатністю 2340х1080 точок, акумулятором ємністю 3340 мач, є підтримка швидкої зарядки Super Charge і технології GPU Turbo. Цілком непоганий смартфон на непоганих характеристиках. Ціна теж дуже навіть приємна. Особливістю смартфона стали 4 камери: здвоєну тильну камеру на 16 Мп + 2 Мп, а також фронтальна камера з двома датчиками на 24 Мп + 2 Мп.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.