Xiaomi Black Shark — перший ігровий смартфон китайського гіганта, випущений цієї весни. Крім топових показників, смартфон має режим охолодження, щоб власник смартфона під час ігор не відчував дискомфорту при нагрівання девайса і пальців. До речі, ціна була цілком прийнятною, зважаючи на те, що у всіх тестах смартфон набрав найвищі бали.

Це принесло йому значну популярність, а сьогодні з'явилися підтвердження того, що Black Shark 2 вийде вже скоро, і порадує фанатів новими можливостями, яких немає у попередньої версії гаджета.

Майбутня новинка засвітилася на TENAA під назвою AWM-A0. На те, що це наступник Black Shark, вказує схожий дизайн, а також металевий корпус, який захищає смартфон від перегріву, як це відбувається з пластиком. Відмінності полягають у тому, що друге покоління отримало вертикальну подвійну камеру, розташовану по центру, зі сканером відбитків пальців під нею. Дизайн камери трохи нагадує iPhone X, який має вертикальну подвійну камеру. До речі, саме яблучний телефон ввів моду на подвійні камери, розташовані вертикально.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Xiaomi Black Shark 2 має 5.99-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD+ і співвідношенням сторін 18:9. Продуктивність забезпечують Snapdragon 845, 8 Гб оперативної і 128 Гб внутрішньої пам'яті, автономність — акумулятор ємністю 4000 маг. Знову ж таки, топові характеристики, які можуть запропонувати виробники смартфонів на сьогоднішній день. На папері характеристики такі ж, як і в першій “чорної акули”.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чохли для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий перевищив суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.