Засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Причини відходу називають різні. Починаючи з того що молоді активні хлопці не хочуть ховати себе на вже розвиненому проекті. Хочуть знову щось створити і здивувати світ. І закінчуючи тим, що причиною звільнення є останній гучний скандал на Facebook через витоку даних.

Кевін Систром і Майк Крігер вже повідомили про свій відхід інших керівників соцмережі.
Нагадаємо, Facebook придбав Instagram в 2012 році за 1 мільярд доларів.

Слід зазначити, що Систром і Крігер створили Instagram в 2010 році. Спочатку це був просто сервіс обміну фотографіями, але після того, як він набрав близько 1 млрд передплатників, став соцмережею. В Instagram Кевін Систром був виконавчим директором, а Майк Крігер — технічним керівником.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Бажаємо талановитим хлопцям успіхів на новому місці роботи. Будемо чекати від них нових захоплюючих проектів.

"Знай.иа" також повідомляє: Google Pixel 3: у мережі з'явилися свіжі фото флагмана. Google Pixel 3 і Pixel 3 XL вийдуть вже в наступному місяці. Компанія навіть розіслала запрошення на захід. В останні кілька тижнів Pixel 3 XL є об'єктом безлічі витоків. Крім втраченої партії, у мережі з'являються рендери і живі фото нових девайсів від Google. Ми могли бачити не тільки фотографії нового смартфона, але навіть придбати новинку на сірому ринку. На основі всієї цієї інформації Evan Blass випустив свіжі рендері, які показують передній дизайн смартфонів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL.

"Знай.иа" писав також по цій темі: Microsoft зливає дані користувачів хакерам. Експерти з кібербезпеки групи Zero Day Initiative виявили дефект у продукті Microsoft - найпопулярнішою операційці Windows. Як повідомили дослідники в своєму блозі, пролом була помічена ще в травні, але розробники не встигли її виправити за чотири місяці. І хоча компанії повідомили про уразливості, і не опублікували у відкритому доступі, щоб компанія встигла її виправити, через 4 місяці вразливість піддає небезпеки мільйони користувачів по всьому світу.