Опублікована ресурсом AllAboutSamsung інформація свідчить, що смартфон Galaxy A9 Star Pro представляти 11 жовтня на заході "Galaxy Event". Його особливістю стане відразу чотири сенсора в основній камері. Варто відзначити, що такого немає навіть у топових флагманів від Samsung: Galaxy S9 і Galaxy Note 9.

Камера новинки отримає наступні характеристики: 8 Мп з кутом захоплення зображення 120 градусів, а основна матиме 24 Мп датчик. Варто відзначити, що в добавок до основному буде ще 10 Мп - лінза і 5 Мп (Sony IMX576). Камера повинна стати однією з кращих на ринку смартфонів.

Зовні смартфон буде схожий на Galaxy A7, який вперше для пристроїв Samsung отримав потрійний камеру. Однак дизайн буде не таким вишуканим як у флагманів лінійки Galaxy, але і ціна буде трохи приємнішою. Але сканер відбитків пальців розміститься ззаду, а не на бічній грані, як у сучасних смартфонів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Решта специфікації включають 6,28-дюймовий екран SuperAMOLED з роздільною здатністю FullHD, Qualcomm Snapdragon 660 і акумулятор 3720 маг. Такі собі середні характеристики. Компанія раніше повідомляла, що планує впроваджувати нові технології і розробки в смартфони середнього класу, щоб отримати фідбек від користувачів і статистику продажів. І тільки після цього топові флагмани отримають омріяні функції.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Як повідомляв портал Знай.uа, засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 24 вересня, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку бельгійського політика Люка Ануса. У компанії пояснили, вся справа в тому, що прізвище чоловіка є непристойною і образливою.