Якщо вірити новим інсайдерським фото OnePlus 6T, майбутній смартфон буде майже точною копією Vivo R17 Pro. Максимальну схожість додала форма вирізу на екрані, яка з точністю повторює дизайн новинки від Vivo.

Таке рішення виглядає досить жалюгідно і робить і без того безликий апарат абсолютно невпізнанним навіть при прямому порівнянні з конкурентами. Єдине, що не повинно підвести, так це апаратне оснащення OnePlus 6T, які підкупило користувачів ще до виходу смартфона.

Згідно з інформацією з відкритих джерел, смартфон отримає 8-ядерний процесор Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної пам'яті, збільшений акумулятор і 6,4-дюймовий дисплей з вбудованим сканером відбитків пальців. Топова начинка, за цілком прийнятною ціною. На це натякає тизер, знятий OnePlus спільно з Amazon India для індійського ринку, а також фотографії, що зображують передню частину OnePlus 6T.

Що стосується ціни, смартфон буде доступний за ціною від 14 тисяч. Однак не варто думати, що це дуже великі гроші. Смартфон буде ще актуальним впродовж кількох років за характеристик, які не переплюнути. До речі, у новинки не буде роз'єму для навушників, так що пора переходити або на бездротові, або ж купувати перехідник з зарядки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Як повідомляв портал Знай.uа, засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 24 вересня, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку бельгійського політика Люка Ануса. У компанії пояснили, вся справа в тому, що прізвище чоловіка є непристойною і образливою.