Журналістам з XDA вдалося роздобути ранню збірку Samsung Experience 10 Galaxy S9 +, з якої був витягнутий оновлений лаунчер. Змін небагато, однак, вони помітні. І хоча нічого нового в плані функціоналу лаунчер нічого не привнесе, візуальна картинка зміниться, причому далеко не в кращу сторону. Випробувати їх може власник будь-якого смартфона Samsung на Android Oreo або більш свіжої версії. Компанія робить вигляд що підтримує більш старі версії смартфонів, таких як Galaxy Note 7 і 8, додаючи лише візуальні зміни, які ніяк не впливають на функціонал пристроїв.

Серед нечисленних змін оновленого лаунчер: більш швидкий запуск і нова анімація Bixby Home, збільшений розмір іконок в меню додатків і папок в меню додатків. Samsung не дозволить встановити оновлений лаунчер поверх наявного. Тому, необхідно використовувати програми, на зразок App Cloner.

Проте, компанії немає сенсу працювати над нововведеннями для смартфонів, які вже не підтримують старі версії Android. Аналітики стверджують, що моральна застарілість телефону змусить користувача оновити свій девайс, а також придбати більш свіжу версію, тим самим сплативши Samsung. Android досить швидко оновлюється, додаючи все більше можливостей для кастомізації функцій телефону під себе. Для чого Samsung оновлює лаунчер для телефону, який з'явився на прилавках рік тому - невідомо.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Як повідомляв портал Знай.uа, засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 24 вересня, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку бельгійського політика Люка Ануса. У компанії пояснили, вся справа в тому, що прізвище чоловіка є непристойною і образливою.