Користувач мережі під ніком Reddit розповів, як його 7-річний син зумів обійти розхвалену систему батьківського контролю на iOS 12.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, користувач розповів, що встановив спеціальні обмеження на час роботи ігор на своїх пристроях, проте обійти систему виявилось доволі просто. Дитина всього навсього видаляла ігри та встановлювала їх назад, проте вже не з App Store, а з хмарного сховища. Тоді вони починали працювати без обмежень.

Функція "Екранний час" вперше стала доступна в iOS 12. Вона показує, як багато часу ви проводите в різних іграх і додатках.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За допомогою цієї функції батьки можуть визначати для чого дитина використовує свій смартфон та обмежувати його ігровий час протягом доби.

Разом з тим варто відзначити, що найдорожчим компонентом iPhone Xs Max став OLED-дисплей за $80,5. Він є топовим, і постачання величезної кількості цих компонентів змусили Apple заплатити солідну суму.

Процесор Apple A12 Bionic і набір мікросхем коштує $72, і це ще дешево, оскільки чіпи є власною розробкою компанії. На флеш-накопичувач ємністю 256 ГБ потрібно $64, а на скляний корпус – $58. Всі камери смартфона коштують ще $44, що порівняно дешево. А ось акумулятор iPhone Xs Max ємністю на 3174 маг обходиться компанії всього за $9.

У свою чергу аналітик Уейн Ліам розповів, що Apple скуповує флеш-накопивачі всього за 25 центів за 1 гігабайт пам'яті, а продає свою продукцію вже по 78 центів за штуку.

Завдяки такому способу компанія бере прибув з повітря, враховуючи популярність смартфонів від Apple. Те ж саме стосується і iPad і iPod.

На думку Ліама, флеш-пам'ять є найбільш прибутковою і економічно вигідною складової iPhone Xs. Вартість нового топового смартфона Apple iPhone Xs Max з 512 ГБ ПЗУ становить $1449, а версія з 64 ГБ ПЗУ – на $350 менше. Згідно з розрахунками, що на iPhone Xs Max з 512 ГБ ПЗУ Apple отримує на $134 долара більше, ніж за версію з 64 ГБ. Ця інформація однозначно здивує користувачів мережі, і фанатів iPhone теж.

Справедливості заради відзначимо, що собівартість "заліза" – не єдина стаття витрат на виробництво iPhone або будь-якого іншого пристрою. Збирання, транспортування, упаковка, комплектація, маркетинг, патентні відрахування та розробка – все це також вимагає чималих вкладень, які аналітики у своїх дослідженнях не враховують. Наприклад, iOS 12 розробляли спеціально для нових версій смартфонів, а також інші патенти, на які витратили величезні гроші.

Розпакування iPhone XS Max в золоті

Нагадаємо, перший комп'ютер Apple продали за неймовірну суму.

Як повідомляв "Знай.ua", Apple випустила нову операційну систему.

Також "Знай.ua" писав, що скільки потрібно батрачити, щоб вистачило на iPhone Xs, показали інфографікою.