На борту рейсу Лос-Анджелес — Мельбурн в одного з пасажирів загорівся iPhone. В результаті на борту почалася паніка, так як полум'я не можна було не помітити.

На борту міжнародного рейсу Лос-Анджелес — Мельбурн стався вкрай примітний і потенційно дуже тривожний інцидент. Вся справа в тому, що iPhone одного з пасажирів загорівся прямо в руках свого власника і мало не став причиною авіакатастрофи. Подібна ситуація була і зі смартфоном від Samsung - Galaxy Note 7. Після такого випадку власникам смартфонів заборонили з ними літати через вибухонебезпечность.

Місцеві ЗМІ повідомили, що мобільний пристрій спалахнув всього за дві години до прибуття в австралійський Мельбурн. Відразу ж на борту рейсу спалахнула паніка.

Люди стали кидатися туди-сюди в салоні, що швидко задимівся, в пошуках вогнегасника. В кінцевому підсумку, втім, членам екіпажу вдалося заспокоїти пасажирів і ліквідувати загоряння своїми силами за допомогою води і вогнегасника.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підсумку після прибуття в Мельбурн ніхто, крім самого смартфона, не постраждав. Варто відзначити, що це досить незвичайний випадок, оскільки смартфони від Apple рідко займаються, на відміну від Samsung, який прославився дуже небезпечними смартфонами.

Нагадаємо, що буквально днями фахівці підрахували, яка справжня собівартість нової моделі смартфона Apple iPhone Xs Max з об'ємом пам'яті 256 гігабайт. Про це повідомляє BusinessInsider з посиланням на дослідження компанії TechInsights.

Як повідомляв портал Знай.uа, любителі технічних новинок були вражені не на жарт, адже днями в мережі з'явилося фото смартфона LG V40 ThinQ, який ще не був представлений публічно.
Опубліковані фото нового V40 ThinQ підтверджують деякі специфікації апарату.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google розробила штучний інтелект, який буде прогнозувати стихійні лиха і додавати цю інформацію в пошуковий рядок, а також в сервіс Google Maps.