Другий день користувачі Facebook спостерігають деякі проблеми в роботі найбільшої у світі соціальної мережі. Почалося все вдень 26 вересня і 27 вересня проблема досі не вирішена, і тепер далеко не кожен зможе користуватися соцмережею без затримок і проблем.

Як повідомляють користувачі, в додатку не можна планувати новини, у повідомленнях не відправляються смайли. І хоча це не життєво необхідні функції, відключення їх все одно означає збої. Не виключено, що проблемою можуть скористатися зловмисники, які можуть отримати особисту інформацію користувачів. За інформацією з сайту Downdetector, користувачі також не можуть потрапити на сайт Facebook і відправляти повідомлення. Збої спостерігаються, в основному, в Європі та США. Але, судячи за статистикою критичних помилок, страждають від збою і мешканці України.

Варто відзначити, що Facebook незабаром зміниться візуально. Приміром, соцмережа отримає сервіс для знайомств, які допоможуть знайти пару користувачам за їх інтересами, місцем проживання та роботи. Сподіваємося, що цього разу не буде зливу інформації про 100 мільйонів користувачів мережі, інформація про яких сильно вплинула на вибори президента США.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що буквально днями фахівці підрахували, яка справжня собівартість нової моделі смартфона Apple iPhone Xs Max з об'ємом пам'яті 256 гігабайт. Про це повідомляє BusinessInsider з посиланням на дослідження компанії TechInsights.

Як повідомляв портал Знай.uа, любителі технічних новинок були вражені не на жарт, адже днями в мережі з'явилося фото смартфона LG V40 ThinQ, який ще не був представлений публічно.
Опубліковані фото нового V40 ThinQ підтверджують деякі специфікації апарату.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google розробила штучний інтелект, який буде прогнозувати стихійні лиха і додавати цю інформацію в пошуковий рядок, а також в сервіс Google Maps.