14 листопада у столиці України відбудеться AI Conference Kyiv – конференція для тих, хто хоче дізнатись про основи штучного інтелекту і його застосування в бізнесі. Захід організовує Smile-Expo – компанія, яка вже 12 років проводить івенти з інноваційних технологій.

Про конференцію

Конференція складається з 3 тематичних блоків: «Штучний інтелект», «Інтернет речей» і «Чат-боти».

Спікери розкажуть про застосування цих технологій у бізнесі. Ключові теми:
• як зменшити кількість помилок, які допускає людина;
• як здешевити і автоматизувати виробництво;
• як отримати нових клієнтів і прискорити процес обслуговування;
• які особливості технічної розробки IT-рішень;
• які платформи найкраще використовувати для створення прототипів.

Повний перелік тем – на сайті події.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про демозону

На заході буде виставкова зона з українськими новинками зі світу AI, IoT і чат-ботів. Кожен із гостей матиме можливість познайомитися з авторами АI-платформ, побачити останні розробки і дізнатися більше про роботу розумних пристроїв.

Про Битву стартапів

Захід завершить Битва стартапів, учасники якої – підприємці та розробники з AI- й IoT-галузей. Журі оцінить нові проекти, порадить, як їх удосконалити та скоригувати. Найкращий учасник отримає бонус від команди організаторів.

Кому буде цікаво

AI Conference Kyiv зацікавить усіх, хто виявляє бажання використовувати AI для оптимізації робочих процесів: власників бізнесу, топ-менеджерів, керівників IT-відділів, розробників, маркетологів.

Місце проведення

Конференція відбудеться в БЦ «Парус» за адресою: вул. Мечникова, 2.

Час роботи: 09:00-18:00.

AI Conference Kyiv – це новий формат конференції про штучний інтелект для бізнесу від Smile-Expo. Раніше компанія проводила окремі заходи з AI, IoT і чат-ботів.

Реєстрація – на офіційному сайті AI Conference Kyiv. Завітайте і дізнайтеся про можливості новітніх технологій для бізнесу!