За три тижні до офіційної презентації флагманських смартфонів Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro в мережу просочилася інформація, що розкриває головні особливості новинок. Крім характеристик назвали головні фішки, які з'являться в нових девайсах.

Наголошується, що звичайний Huawei Mate 20 отримає 6,53-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD +, 8-ядерний процесор Kirin 980, 4 ГБ оперативної пам'яті, вбудований накопичувач на 128 ГБ, акумулятор ємністю 4 000 міліампер годин, 24-мегапіксельну фронтальну камеру, 3,5-міліметровий аудіороз'єм і захист від бризок за стандартом IP53. Цілком непогані характеристики, враховуючи ціну і загальна якість збірки, до якої поки що не було ніяких масових претензій і невдоволення.

В Huawei Mate 20 Pro очікується вигнутий OLED-дисплей. Це непоганий крок, враховуючи, що смартфон будуть позиціонувати як флагманський, але і за доступною ціною. Екран встановлять з роздільною здатністю Quad HD +, під капотом 8-ядерний процесор Kirin 980, 6 ГБ оперативної пам'яті, накопичувач на 128 ГБ, акумулятор ємністю 4 200 міліампер годин, 3,5-міліметровий аудіороз'єм і захист від води за стандартом IP67.

Наявність гнізда для навушників не може не радувати аудіофілов, які залишаються відданими фанатами звичайних дротяних навушників. Обидва смартфона будуть поставлятися з новим користувальницьким інтерфейсом EMUI 9.0 на базі Android 9.0 Pie, так що прямо з коробки новинки отримають найсвіжішу версію Android.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


У витоку говориться, що звичайний Mate 20 коштуватиме 836 доларів (близько 22 130 гривень), тоді як Mate 20 Pro обійдеться в 1 115 доларів (близько 29 500 гривень). Офіційна презентація новинок заплановано на 16 жовтня. І хоча ціна кусається, смартфони є відмінною альтернативою топовим iPhone XS XS і Max.

Нагадаємо, що на підході сама очікувана новинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Тепер же про це доведеться забіть раз і навегда.

Як повідомляв портал Знай.uа, новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену, що помітно покращить характеристики смартфона.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих очок AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.