Поки Huawei і Samsung "сперечаються" хто ж першим представить унікальний смартфон, який може згинатися, компанія Lenovo вже показала свій зразок. І хоча Samsung і LG кілька років тому показували можливості гнучких дисплеїв, до повноцінних прототипів смартфонів справа ще не доходила. У мережі з'явилося відео, на якому новий телефон, який можна зігнути на 90 градусів, і точно також розігнути. Така собі розкладачка майбутнього.

За чутками, Lenovo може представити унікальний смартфон вже в жовтні. Це може змінити ринок смартфонів, враховуючи, що гнучкий смартфон вперше з'явиться на ринку девайсів. Відео було записано для офіційного аккаунта Lenovo Mobile Weibo, однак його завантажили також і на YouTube-канал.

У ролику показаний прототип смартфона, як він виглядає в руці і в яких місцях він може згинатися. Виглядає все дуже зручно і практично, але що стосується безпеки - невідомо. Акумулятор повинен витримувати численні згинання, при цьому міняти свою форму. У Samsung навіть звичайні телефони вибухають, не кажучи вже про гнучких, адже крім екрану, повинні згинатися і інші компоненти.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому перший прототип гнучкого смартфона Lenovo показала ще два роки тому. Тоді інженери пропонували носити смартфон, як браслет на руці, але ідея не зайшла інвесторам або публіці.

Нагадаємо, що на підході сама очікувана новинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Тепер же про це доведеться забіть раз і навегда.


Як повідомляв портал Знай.uа, новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену, що помітно покращить характеристики смартфона.


Також портал Знай.uа писав, що компанія Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих очок AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.