Корпорація Microsoft переживає не найкращий час. Крім того, що Windows 10 з кожним оновлення викликає все більше претензій з боку користувачів, компанія стандартно заробляє на операційній системі Windows і програмне забезпечення, як Microsoft Office, проте інші продукти постійно терплять крах. Девайси не користуються популярністю, так як їм нічим підкупити користувачів, маючи середні характеристики. Той же самий планшет від Apple - iPad, має купу функцій, яких немає у продукції конкурентів.

Не секрет, що компанії не вдалося реалізувати потенціал Windows-смартфонів, різних сервісів доповненої реальності і Xbox займає не перше місце у світі консолей. Фінансові звіти не радують інвесторів, знижуючи загальну виручку кожен місяць.

Однак, зі зміною керівництва Microsoft все ж вдалося випустити кілька гідних продуктів, які дійсно стали поза конкуренцією, поставили нові тренди і можуть змагатися з топовими пристроями на ринку. Мова йде про ноутбуки-трансформери на операційній системі Windows лінійки Microsoft Surface. Головною фішкою цих девайсів стала можливість використовувати продукт як планшет, так і ноутбук. Компанія вирішила спробувати знову здивувати світ такими девайсами, і в мережі з'явилося зображення майбутнього трансформера.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пристрої вийшли легкими, компактними, продуктивними і складають конкуренцію навіть продукції Apple Зараз світ чекає на презентації нового ноутбука Microsoft Surface Pro 6, які повинен показати те, чого немає в інших планшетах Lenovo і ASUS. Нещодавно ж стався викид, який повністю показав офіційну назву та дизайн новинки, хоча презентація відбудеться 2 жовтня.

Нагадаємо, що на підході сама очікувана новинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Тепер же про це доведеться забіть раз і навегда.


Як повідомляв портал Знай.uа, новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену, що помітно покращить характеристики смартфона.


Також портал Знай.uа писав, що компанія Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих очок AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.