Зазвичай, чим ближче до великих презентацій, тим більше витоків інформації. Про технічні характеристики Google Pixel 3 відомо майже все, а дизайн давно відомий. Кількість витоків про смартфоні зростає з кожним днем, а втрачена партія цих пристроїв дозволила реселлерам продавати новинку за 2 тисячі доларів на чорному ринку ще за 3 місяці до офіційного виходу. На цей раз в мережі з'явився відеоролик, який показує ексклюзивні функції флагмана від Google. І хоча відео нічого нового не показало, деякі функції здаються цікавими.

У третьому поколінні Pixel камеру можна запустити подвійним натисканням кнопки живлення. Досить зручна функція, але чи так буде на практиці - дізнаємося пізніше. Свайп направо тепер запускає функцію портретного режиму, а для включення фронтальної камери потрібно потрясти пристроєм з боку в бік. Сміливі рішення, проте різні чинники можуть тільки ускладнити використання камерою. Наприклад, ваш телефон може трясти в громадському транспорті, і Pixel 3 запустить режим фото. Також камера підтримує аналіз об'єктів в режимі реального часу Однозначно не обійшлося без нейромережі.

Зробивши свайп вниз по сканеру відбитків пальців, можна буде витягнути панель сповіщень і шторку налаштувань, а стиснувши бічні грані, запускається Google Assistant. Також подвійний тап по екрану пробуджує смартфон зі сну.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що на підході сама очікувана новинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Тепер же про це доведеться забіть раз і навегда.


Як повідомляв портал Знай.uа, новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену, що помітно покращить характеристики смартфона.


Також портал Знай.uа писав, що компанія Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих очок AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.