Останнім часом компанія Apple отримує чимало скарг в свою сторону.

Нещодавно до великого списку невдоволень додалося ще одне.

селфі

У мережі з'явилася інформація про те, що компанія-гігант наділила нові моделі iPhone неанонсованої функцією згладжування обличчя на фотографіях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про це стало відомо з повідомлень iTechua.

Як додало джерело:

"Під час презентації iPhone XS і iPhone XS Max компанія Apple змовчала про ще одну функцію нових моделей - прикрасу селфі. Інформації про нововведення немає і в описі пристроїв на офіційному сайті".

При цьому вже відомо, що в процесі зйомки на фронтальну камеру iPhone XS і iPhone XS Max знімок виходить світліше, ніж потрібно, і з більш теплою температурою, але це можна виправити обробкою.

Незадоволені власники вже поділилися враженнями:

"А ось надмірно згладжену шкіру обличчя виправити неможливо. В результаті деталізація знімків на нових моделях гірше, ніж на старих. До того ж цю функцію неможливо відключити".

При цьому Apple поки ніяк не коментує скарги користувачів.

Цікаво, чи прийме компанія необхідні заходи.

Нагадаємо, одна з найпопулярніших у світі соціальних мереж Facebook попередила користувачів про можливий злом їхніх акаунтів.

Як повідомляв Znaj.ua, систама Android як і всі системи, рано чи пізно дає збій в роботі. Для того, щоб налагодити роботу гаджета вам знадобиться зробити скидання налаштувань або перепрошити даний пристрій. У будь-якому випадку треба почати з повного скидання заводських налаштувань, а там вже видно буде, як відреагує ваш апарат на дану процедуру.

Також Znaj.ua писав про те, що магазин мобільних додатків для iPhone AppStore відмовляється розміщувати мобільний додаток, здатний верифікувати біометричні дані користувачів для отримання банківських послуг. Таким чином власники iPhone можуть залишитися без банківських карт в майбутньому.