У суботу, 29 вересня, стало відомо, що відома датська компанія Lego Group через краундфаундиговий сервіс почала приймати попередні замовлення на випуск нового конструктора – цього разу для дорослих.

Варто уточнити, що офіційний продаж конструкторів Lego для дорослих почнеться з січня 2019 року і буде називатися серія Forma. Так, зазначений варіант конструктора представляє з себе механічну модель з частинами та декоративними елементами, які можуть рухатися. Очікується, що в першій серії новинки від Lego буде випущена серія риб різних видів.

конструктор Lego

Більш того, кожна модель, як планується, буде складатися з 294 частин. В результаті зібраний конструктор у вигляді риби може повторити рухи і звички водного жителя. При цьому творці вклали в набір Forma спеціальну підставку, яку покупці зможуть використовувати під час складання конструктора для повної зручності.

На сьогоднішній день створено всього кілька екземплярів новинки - в серійне виробництво дана версія констуктора надійде трохи пізніше. Принаймні, так обіцяють у компанії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначимо, що Lego Group приймає попередні замовлення через сервіс Indiegogo: там не підводиться загальна сума проекту (лише кількість учасників), але за підрахунками TJ шанувальники наборів замовили в компанії конструкторів на суму понад 210 тисяч доларів.

До речі, в Японії представили перший електромобіль, кузов якого на 90% виготовлено з різних видів пластику. Відомо, що електрокар спроектували і створили вчені Токійського університету разом із місцевими автовиробниками.

За рахунок використання пластмас електромобіль вдалося зробити на 40% легше звичайного автомобіля. У планах учених передбачається, що дані технології дозволять досягти прогресу у розвитку енергозберігаючих електромобілів.

Нагадаємо, що китайські розробники анонсували першу смарт-куртку з підігрівом від виробників відомих брендів Xiaomi і Runmi Technology.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung в останній момент відмінила випуск нової лінійки смартфонів Galaxy P.

Також портал Знай.uа писав, що штучний інтелект позбавить роботи художників.