Близько тижня тому з'явилися чутки про те, що компанія Samsung збирається випустити нову лінійку смартфонів Galaxy P30. Компанія вирішила зацікавити користувачів новими девайсами, які отримають дуже непогані характеристики, при цьому зберігши приємну ціну.

Доречі, з огляду на повідомлення Samsung про те, що компанія вирішила оснащувати всі нові флагманські функції в смартфони середнього класу, а після під флагмани лінійки Galaxy, є сенс збирати гроші на цей смартфон. Але днями з'ясувалося, що від нової серії виробник відмовився — Galaxy P30 вже можна не чекати. Однак, є і хороша новина! Флагман з'явиться на ринку під іншим ім'ям.

Зустрічаємо Galaxy A6s. Отже, замість Galaxy P30 і P30+ Samsung випустить Galaxy A6s і Galaxy A6s+. Характеристики ті ж, як і ціна, а ось ім'я вже інше. Правда, під такими назвами пристрою вийдуть на китайському ринку, де складуть конкуренцію смартфонам місцевих виробників. Не виключено, що в інші країни вони приїдуть з іншими іменами, щоб не було плутанини з Galaxy A6 і Galaxy A6+. Під яким ім'ям новинки приїдуть в нашу країну, - невідомо.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Що стосується характеристик, Galaxy P30 приписували РК-екран, сканер відбитків пальців під екраном, 6 ГБ оперативної пам'яті і відразу чотири градієнтні кольори. Досить непогані характеристики для смартфона середньої цінової категорії. Яким буде Galaxy A6s — невідомо. Представити новинки повинні 11 жовтня.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.