Зак Нільсон, автор YouTube-каналу JerryRigEverything, знаменитий своїми незвичайними тестами смартфонів на міцність. Судячи з відео, черга дійшла і до смартфона Mi8 Explorer Edition з прозорим корпусом. Раніше був спір про те, чи прозорий корпус у смартфона. Користувачі були впевнені в тому, що це всього лише якісна 3D наклейка, яка створює ефект прозорості, показуючи всю начинку продукції.

Судячи з відео, дисплей смартфона продемонстрував хорошу стійкість до подряпин. Швидше за все завдяки гарній захисту за технологією Gorilla Glass. Задня кришка також продемонструвала опірність до гострих предметів, як і об'єктива основної камери. Однак від спалахів не залишилося й мокрого місця. Це “Ахіллесова п'ята” у смартфона, який у момент продажу розкупили за кілька хвилин.

Бічні грані смартфона пошкодити виявилося легко – блогер досить швидко обдер фарбу по всьому периметру рамки і на кнопках включення і гучності, не докладаючи для цього багато зусиль. Виявилося, що рамки смартфона пофарбували неякісно. При падінні, першими постраждають саме вони.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Корпус Mi8 Explorer Edition виявився досить стійким до вигинів, витримавши дві спроби надлому. iPhone 6 Plus при таких навантаження зламався б навпіл.

Що ж, враховуючи ціну, смартфон з топової начинкою пройшов тест на міцність.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.