iPhone XS Max, представлений компанією Apple 12 вересня, взяв участь у черговому дроп-тесті. Звичайно ж, такому смартфону противником поставили флагманський смартфон від Samsung - Galaxy Note 9.

Відеоролики з дроп-тестом флагманів Apple і Samsung були викладені на YouTube-каналі PhoneBuff. Автор відеоблогу Девід Рахімі, який славиться дроп тестами топових смартфонів відразу після їх виходу. Він робить це замість вас, дозволяючи зрозуміти, який смартфон більш міцний. Судячи з відео, зовні iPhone XS Max був більш пошкоджений, ніж Samsung Galaxy Note 9, але сенсори смартфона Apple до кінця тесту просто перестали працювати. Швидше за все, внутрішні поломки були набагато гірше зовнішніх.

Блогер провів серію випробувань, після кожного з яких смартфонам нараховувалися бали. Першим тестом стало падіння з висоти одного метра на задню панель. Як не дивно, скляна поверхня з задньої сторони Samsung була майже повністю розбита, зате скло iPhone отримало лише кілька глибоких тріщин. Тепер же смартфон від Samsung не може користуватися бездротовою зарядкою оскільки скло просто розбите.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Падаючи на землю, обидва смартфона отримали незначні сколи по кутах, і це цілком собі нормальна практика. Найбільш цікавим виявилося падіння екраном вниз: в цьому випробуванні iPhone підтвердив слова Apple про те, що при його створенні використовувалися самі міцні матеріали. Як підкреслює Рахімі, цей тест показав, що iPhone XS Max виявився надійніше Samsung Galaxy Note 9: його скло розбилося тільки в нижній частині екрана, у той час як у смартфона південнокорейського виробника весь екран вкрився тріщинами.


Незважаючи на успішні результати, XS Max все-таки програв Note 9 в серії падіння з великої висоти, витримавши всього три удари об землю проти десяти у Samsung. Проте при невеликій висоті iPhone все ж може витримати набагато більше ударів.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.