Xiaomi почала продажі гаджета AI Feature Phone, на який зібрала кошти з допомогою краудфандінга. Варто відзначити, що компанія хоч і володіє величезним капіталом, більшість смартфонів китайці продавали практично по собівартості.

Перші покупці, які підтримали проект, могли купити AI Feature Phone $29, а в роздробі його ціна становить вже $54. Однак, це мізерна ціна за те, що в результаті отримає покупець.

Під час збору коштів більше 60 000 чоловік підтримали новий продукт, а обсяг продажів досяг 18 мільйонів юанів ($20,6 мільйона).

Компанія вирішила не зупинятися на двох кольорах новинки, тому девайси будуть продаватися в чотирьох кольорах.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах В Україні оновили правила для виїзду за кордон Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат
Показати ще

Попереду пристрій симетрично розділений на дві частини: дисплей і клавіатуру. Ось екран отримав мізерно малу діагональ розміром 2,8-дюймовий з роздільною здатністю 240x320. Проте тепер він вкритий склом Corning Gorilla Glass і олеофобним шаром, який зробить його безсмертним девайсом.

Однією з основних особливостей цього пристрою є те, що він поставляється з вбудованим Xiao Ai, який не тільки дозволяє давати голосові команди, але й може виступати у ролі синхронного перекладача з китайської на ще 17 мов і назад. По суті, це не тільки телефон, але і непоганий перекладач, враховуючи ціну.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.