Віце-президент Lenovo Чанг Чен поділився на Weibo зображенням задньої панелі невідомого смартфона. Однак навіть це фото здивувало всіх шанувальників китайських смартфонів, які поступово набирають популярність. На ньому видно чотири камери, розташовані у формі квадрата, а посередині, між об'єктивами – невелика світлодіодна спалах. І хоча це не новий Nokia, який отримає відразу 5 камер на задній панелі, навіть від такої кількості здивується абсолютно кожен.


Huawei не так давно встановила рекорд, поставивши в P20 Pro три основні камери. Деякі виробники наслідували її приклад, і навіть Samsung встановив 3 камери в модель Galaxy A7 (2018), інші взагалі планують випустити пристрої з більш ніж трьома задніми камерами.

На зображенні також згадується, що телефон представлять в жовтні, хоча точної дати немає. Швидше за все, це відбудеться на найближчому заході. Очікується, що камери будуть підтримувати функції AI, як у Pixel Phone, які мають хоч і по одному об'єктиву камери, фото виходять дуже якісні. І хоча ми не знаємо назви пристрою, цілком ймовірно, що їм виявиться слайдер Lenovo Z5 Pro, який може складатися як слайдер з 2000-х.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Чутки про Z5 Pro з'являються в мережі вже кілька тижнів. Очікується, що він буде оснащений безрамковий дисплеєм, як OPPO Find X, але замість сервоприводу отримає механізм слайдера. Швидше за все і об'єктиви отримають різні характеристики, щоб доповнювати загальну картину.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.