Радість власників iPhone XS XS і Max швидко затьмарив технічний прорахунок з боку Apple. Як виявилося, деякі смартфони яблучної компанії не заряджаються при підключення до кабелю зарядки.

У більшості випадків проблема вирішується натисненням на екран, щоб пробудити смартфон і тоді він починає приймати заряд, а іноді рятує повторне підключення кабелю. Подібні моменти можуть застати власника iPhone зненацька, який поставив смартфон на зарядку і не переконався в тому, що його iPhone заряджається. Льюїс Хтлсентегер з YouTube-каналу Unbox Therapy протестував кілька екземплярів iPhone XS XS і Max і з'ясував, що баг з зарядкою є не у всіх, а лише в деяких смартфонів. Однак визначити поломку в магазині практично неможливо.

Точне джерело проблеми поки не виявлено. Є кілька версій: новий кабель Lightning, дефект в роз'ємі, помилка в прошивці iOS 12. В iPhone X така проблема відсутня, і цей факт породжує ще більше питань, на яких відповіді просто немає.

Популярні новини зараз
Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

І справа навіть не в захисті в iOS 12, яка не дозволяє викачати інформацію за допомогою кабелю і ПК. Настійно рекомендуємо використовувати оригінальну зарядку, оскільки китайський мотлох може підірвати ваш смартфон із-за неправильної роботи.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.иа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.иа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.