Корпорації Google і Apple вже 10 років конкурують на ринку мобільних пристроїв. Однак, мало хто знає, що компанії таємно співпрацює. І хоча Google вже не приховує, що платить Apple за те, що пошуковик Google залишається на всіх браузерах і телефонах за замовчуванням. І згідно з останніми даними, ця "дружба" щорічно обходиться пошуковому гігантові в мільярди доларів, і ціна за такі співпраця для корпорації добра постійно збільшується.

Варто нагадати, що при цьому жодна з компаній офіційно ніколи не говорила про це співробітництво.

За словами аналітика Роду Холу, в цьому році Google вже заплатила і заплатить Apple більше 9 мільярдів доларів, щоб та продовжувала використовувати Google стандартним пошукачем в Safari для iOS. Він упевнений, що в майбутньому ця цифра буде тільки зростати. Аналітики стверджують, що корпорація Google віддасть конкуренту близько 12 мільярдів доларів. Однак, така співпраця приносить плоди обом компаніям. Кількість iPhone поступово зростає, так і Google продовжує зарабатівать на рекламу і поліпшення власних сервісів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

Обидві компанії є найбільшими конкурентами на ринку смартфонів. І незабаром Google представить нові телефони Pixel 3XL, які повинні затьмарити флагмани від Apple в особі iPhone XS.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.