Розробники обіцяють, що до кінця 2018 року додадуть в функцію SOS в прошивці EMUI підтримку спеціальної установки, яка дозволить телефону відправляти географічні координати того місця, звідки запитують допомогу. Ця функція може врятувати життя людині, якого похитили. Або ж, якщо у власника смартфона викрали його улюблений девайс.

Можливість SOS під назвою “Тривожний сигнал” активується дуже просто. Потрібно п'ять разів поспіль натиснути на кнопку включення, яку завжди в разі чого можна намацати в кишені. Подібна функція вже давно використовується в iPhone. При натисканні смартфон непомітно дзвонить в правоохоронні органи. Після цього інформація про необхідність допомоги буде направлена у вигляді SMS-повідомлення на заздалегідь вибраний номер або ж одразу на декілька. Це може врятувати життя людині, на якого напали.

В даний час нова функція працює не зовсім так, як повинна при ідеальному розкладі. Розробники обіцяють, що до кінця 2018 року додадуть в функцію SOS в прошивці EMUI підтримку спеціальної установки, яка дозволить телефону відправляти географічні координати того місця, звідки запитують допомогу. Більше того, вони будуть передаватися в режимі реального часу з затримкою в декілька секунд, щоб близькі люди могли зрозуміти, де знаходиться людина, якій потрібна термінова допомога.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.