Спеціально для міжнародного ринку, компанія Xiaomi створює окремі збірники своєї фірмової прошивки. Тепер же не доведеться лазити по сумнівним форумів в пошуку свіжої прошивки для смартфонів, які підтримують російську мову. Відзначається, що компанія створює 2 версії прошивки, і одна з них підтримує російську мову. Крім цього встановлено повний набір сервісів від Google, а також ряд інших елементів, необхідних для повноцінного функціонування за межами Китаю.

Прошивка MIUI 10 Global Stable з 1 жовтня доступна для завантаження і установки на смартфони Xiaomi Redmi 5 Plus і Redmi 6, обидва з яких доступні для покупки в Україні за ціною нижче 5 000 гривень. Приємно, що компанія дбає навіть про бюджетних смартфонах, підтримуючи їх актуальність.

В основі нового програмного забезпечення для них лежить операційна система Android 8.1 Oreo. Крім сервісів Google, користувачі отримають оновлений інтерфейс, а також нові функції, яких не було у попередніх версіях прошивки від китайських розробників.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Тепер кожен бажаючий зможе замовити китайську версію смартфона за приємною ціною, і перепрошити його за допомогою офіційного сервісу. Компанія піклується про всіх своїх користувачів, які можуть перебувати в будь-якій точці світу.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.